4th of july... dan nisfu syaaban

>> July 04, 2012

::Forgiveness does not always lead to a healed relationship. Some people are not capable of love, and it might be wise to let them go along with your anger. Wish them well, and let them go their way.::

the above quote is out of nowhere, i know. saja nak cari quotes yg ada kaitan dgn july, and the above quote popped out. it was published in July. kinda deep. meh.

doesn't feel any difference here. just like any other 4th of july hehehe. oh but assassin's creed 3 is gonna be released today! in the US that is. argh sgt jeles. in a bit of a dillema also. kalau nak main game2 baru aku kena upgrade x360. tapi dgrnya kalau dah upgrade, dah x compatible dgn old games, which is sgt bykkk lagi yg aku x main lagi. asyik segan je nak gi rumah SIL amik game lama. segan ke rasa inappropriate camtula.

on another note, nisfu syaaban is on the 5th. more about it here: http://hikmah.org.my/index.php?option=com_content&view=article&id=247:mengenali-bulan-syaaban-a-malam-nisfu-syaaban&catid=34:lain-lain&Itemid=79

heard something the other day. ada anak ofismate aku telah meninggal dunia akibat tersedak susu. masa berborak2 tu, my boss said, "ada hikmahnya. baby tu dah ada dah tempatnya kat syurga. kita ni je yg tak tau lagi tempat kita, syurga ke neraka ke." aaa tgh taip ni pun rasa syahdu. kat mana aku ni? dgn amalan yg masih byk kurang, dgn dosa yg tah hari2 masih buat :(

selamat beramal.

ok chiow.

0 comments:

Recent Comments

Grab This Widget

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008. top pic by Jcome

Back to TOP