chuck-e-cheesy

>> January 20, 2011

aaa bila la chuck nak keluar kat astro nih!! rasa mcm nak tgk tangled gak, tunggu keluar tv la kot nnt... zachary levi you are awesomeeee oh and katharine mcphee too hehe.


ok chiow.

Read more...

twenny-eleven

>> January 03, 2011

::A good resolution is like an old horse, which is often saddled but rarely ridden.::

2011 is heeeeerrre

if by any chance you've been living in a box somewhere deep in the amazonian jungle: WE WON! the msian soccer team, that is. kudos to them (although it would've been sweeter a success if we won the game in indonesia and not only by aggregate).

and to top it off, friday is declared a holiday. tapi agak sucks utk aku, sbb aku mmg dah apply cuti (guna cuti ganti pulak tu, yg xkan meluakkan my annual leave) for that friday. dah la xleh carry fwd cuti tu, sudahnya burn 1 hari. ceh, nyesal tunggu sampai last2 minute.

sbb apa nak cuti? shopping of course. haha jeles la tgk mak n adik2 aku gi shopping sakan time weekdays, mesti x dpt join. nnt beli mcm2, makan mcm2. so dgn semangatnya aku ajak adik aku pikah gi shopping jumaat tu, dgn harapan x ramai org la, with it being a friday and a working day and all. so now you know why i'm not so thrilled with friday being a public holiday... cis dah la 1st time nak gi one utama ni.

err that's right. i've never been to ou! aku lagi selalu tersasul nak sebut ou tersebut uo than the other way around. sbb time kerja kat bangunan lama dulu selalu gi uo (btw it's uda ocean). haha chill, aku pun kdg2 terkejut dgn diri sendiri.

mula2, ramai gila orggg kat ou, nak cari parking pun berpusing2 2-3 kali. my sister was like, "hello whaddaya expect, this is ou ok?" haha agak malu nak ngaku gak la. pastu besar aa ou ni. aku rasa mcm rusa masuk kampung, mata aku duk melilau tgk kedai yg berderet2 itu. adik aku bising sbb aku selalu mcm diri tgh2 jln. like i said, jakun.

disbbkan aku pun mcm in a good mood, plus duit pun mcm byk x luak, boleh katakan sepersalinan lah aku beli haritu. mcm nak raya je heheh. sian pikah sampai sakit kaki koyak ligamen sume sbb teman akaknya yg mmg x pandai shopping ni (katanya...). ye la x syok aa kang aku beli baju yg aku bajet lawa habis, sekali bila tunjuk kat dia dia buat muka mcm aku beli baju roti kirai je... bukan boleh caya adik aku tu.

all in all, aku habis byk duit, tapi aku sgt2 puas hati. dah lama x shopping ni, so to me it's quite an achievement to finish my 2010 this way. haha pastu mlmnya, belum apa2 dah tido. penat duh jln2 sana sini. padanla jessica simpson pernah ckp dia dulu nak exercise gi shopping je.

psst i also bought a new pair of sport shoes! yeay finally. tapi so far kasut2 tu masih berada di stor. tula masalahnya bila bedsheet, pillowcase n comforter pun tukar baru. bau sedap xleh nak bangun dari katil....

ok chiow.

Read more...

Recent Comments

Grab This Widget

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008. top pic by Jcome

Back to TOP