that time of the year?

>> September 29, 2011

::Envy is like a fly that passes all the body's sounder parts, and dwells upon the sores.::

di suatu senja di musim nan lalu mlm, baru lepas makan apetah. aku basuh mulut kat singki, pastu capai area leher baju aku nak lap mulut, pastu tiba2 rasa mcm pedih kat bibir. i was like, uish xkan lap mulut guna baju terus terluka bibir kot? pastu aku tgk kat cermin ada mcm satu bunjut cenonet. daym cold sores!

hari ni dah hari ketiga, dia dah makin membengkak. eee benci laaa. aku ni under a lot of stress ke? hmmm maybe la kot. tapi benci laa rasa nak cabut bibir ni nak bilas bersih2.

this weekend dah la ada kursus, next week bertugas pulak. bertambah2 la stres aku ni.

rasa nak amik cuti, pastu duduk diam2 kat tpt yg xde org kacau. mcm ada pun.

ok chiow.

Read more...

talk to the hand

>> September 26, 2011


Seringkali kau panggil aku
Kau tak peduli waktu tidurku
Dah berkali-kali aku abaikanmu
Hentikanlah, hentikanlah

grrrr

Read more...

Recent Comments

Grab This Widget

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008. top pic by Jcome

Back to TOP