no limit

>> December 01, 2011

::The supreme accomplishment is to blur the line between work and play.::

one fine day in kota kinabalu, aku masuk ke kedai mesra petronas sbb nak cucuk duit. selepas urusan, aku pun bergegas ke pintu utk keluar, sbb x nak org lain tunggu. by org lain i mean my mother and a few makciks and pakciks and cousins.

on the way nak keluar tu, tiba2 kedgran lagu moves like jagger. sayup2 je gitu. terus aku gelabah. bukak beg. masa tu baru aku teringat, my ringtone is no longer that maroon 5's song. by that time dah terlewat aah, adik cashier tu dah tgk aku lain mcm je. mesti dia pelik, apsal minah ni tiba2 rotate badan pastu dgn kalutnya bukak beg, pastu senyum sorang2. gila ke apa.

i never cease to amaze me.

sometimes i wonder, what do ppl think when they see me. heck do they even see me.

not like i like being seen. i mean, if it's for the wrong reasons.

daym tiba2 teringat one of my bosses yg tau aku gi camping kat hutan belum, ada la borak2 dgn dia. aku cerita la ada air terjun, xde bilik air. sekali bos tanya, "mandi la kat air terjun tu?" zuppp terus mata dia scanned my body. @##$&% betulla aku rasa time tu. terus rasa nak tahan nafas pun ada (sbb perut agak buncit hehe). tapi aaaa benci aa kalau jadi mcm tu. i felt violated. okay maybe i'm exaggerating, but still, can anybody feel comfortable when ppl feast their eyes on you (okay xde la feast sgt pun, more like a sip of some bitter tea je kot). and i'm not even good looking to begin with. mcm mana la yg duk pakai sexy 24/7 boleh tahan dgn mata2 semua org.

so i come up with a conclusion: when you have a protruding belly, and you're wearing a baju kurung, your V stands out a wee bit too much. don't ask me to explain what i mean by V. how's that for motivation?

ok chiow.


Read more...

Recent Comments

Grab This Widget

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008. top pic by Jcome

Back to TOP