mundane

>> May 19, 2011

lamanya x update. serious x tau nak tulis apa actually. sbb sume benda aku dah tulis kot? erk or is it because the things that are happening to / around me are things that i'd rather keep to myself? hmm probably.

gula dah naik harga, milo pun dah naik harga. dgr ron95 pun naik gak. i mean, once they go up, they can never go back down. tapi kalau diorg review gaji pun, barang2 lain tetap naik pulak. sejajar dgn kos katanya. blergh.

haha tapi dlm naik2 harga barang pun, sempat gak nak gi bercuti yeahoo! ye la plan dari last year ni wey. err xde la plan sgt pun, baru 2-3 minggu ni je kelam-kabut siket. semoga percutian seindah yg diimpikan insyaAllah. seriously.

erk ada urgent meeting. ok chiow.

Read more...

Recent Comments

Grab This Widget

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008. top pic by Jcome

Back to TOP